Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ

Η Εφορευτική Επιτροπή η οποία αναδείχθηκε από την Εκλογο-Απολογιστική Γενική Συνέλευση της Ένωσης της 18/3/2022 και αποτελείται από τους:
  1. Κωνσταντίνο Κονταρίνη
  2. Νικηφόρο Παπαχρήστο
  3. Αλεξάνδρα Σιέμου
συνεδρίασε σήμερα 23/3/2022 και αποφάσισε:
  1. Προκηρύσσει σύμφωνα με το καταστατικό, εκλογές για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου (9μελες) (Δ.Σ.), Εξελεγκτικής Επιτροπής (3μελής) (Ε.Ε.) και Αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία, που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 01 Απριλίου 2022 από 09:00 μέχρι 17:00 στα Γραφεία της Ένωσης στο κτίριο της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ηπείρου.
  2. Προσκαλεί τους συναδέλφους να καταθέσουν υποψηφιότητες είτε ως συνδυασμοί σε ενιαίο ψηφοδέλτιο, στο οποίο θα περιλαμβάνονται με αλφαβητική σειρά όλοι οι υποψήφιοι του συνδυασμού, χωριστά οι υποψήφιοι για το Δ.Σ., για την Ε.Ε. και για τους Αντιπροσώπους στην Ομοσπονδία, είτε ως μεμονωμένοι υποψήφιοι για το Δ.Σ., την Ε.Ε. ή τους Αντιπροσώπους στην Ομοσπονδία. Οι υποψηφιότητες θα υποβάλλονται μέσω email με υπογεγραμμένη και σκαναρισμένη αίτηση ως εξής:
    1. Η αίτηση θα απευθύνεται στην Εφορευτική Επιτροπή της Ένωσης Υπαλλήλων ΟΑΕΔ Ηπείρου, Κέρκυρας και Λευκάδας με θέμα "Υποβολή Υποψηφιοτήτων - Εκλογές 2022" και θα περιλαμβάνει:
      1. Την επωνυμία του συνδυασμού
      2. Τα ονοματεπώνυμα και πατρώνυμα των υποψηφίων κατά όργανο και κατά αλφαβητική σειρά επωνύμου (Δ.Σ., Ε.Ε., Αντιπρόσωποι στην Ομοσπονδία)
      3. Τις υπογραφές των υποψήφιων
    2. Οι αιτήσεις των μεμονωμένων υποψηφίων θα φέρουν:
      1. Την ένδειξη ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ.
      2. Το ονοματεπώνυμο και το πατρώνυμο του
      3. Το/τα όργανα για τα οποία θέτει υποψηφιότητα
    3. Η αίτηση θα αποστέλλεται από την υπηρεσιακή διεύθυνση email ενός εκ των υποψηφίων στις υπηρεσιακές διευθύνσεις email όλων των μελών της επιτροπής (n.papachristos@oaed.gr. a.siemou@oaed.gr και k.kontarinis@oaed.gr) και θα κοινοποιείται στις υπηρεσιακές διευθύνσεις email των άλλων υποψηφίων του συνδυασμού (αν δεν πρόκειται για μεμονωμένη υποψηφιότητα). Το θέμα του email θα είναι “Εκλογές Ένωσης 2022 - Υποβολή υποψηφιοτήτων”.
  3. Ανακοινώνει ότι οι υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές μέχρι την Τρίτη 29 Μαρτίου 2022 και ώρα 23:59 (ώρα λήψης email).
  4. Να αναρτηθεί η πρόσκληση-προκήρυξη στον ιστότοπο της Ένωσης, https://oaedepirus.blogspot.com/
Παρακαλούμε για αλληλοενημέρωση και διάδοση μεταξύ των συναδέλφων.

Τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής
Κωνσταντίνος Κονταρίνης
Νικηφόρος Παπαχρήστος
Αλεξάνδρα Σιέμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου