Δευτέρα 15 Αυγούστου 2016

Ρίο 2016: Λευτέρης Πετρούνιας, ο άρχοντας των… δαχτυλιδιών

 Ο ελληνικός εθνικός ύμνος ακούστηκε για δεύτερη φορά στο Ρίο, αυτή τη φορά προς τιμήν του Λευτέρη Πετρούνια, που με το χρυσό μετάλλιο στο στήθος και εμφανώς συγκινημένος έβλεπε από το πρώτο σκαλί του βάθρου την γαλανόλευκη να βρίσκεται στην κορυφή. 

Την αποθέωση εντός κι εκτός ελληνικών συνόρων γνωρίζει από το βράδυ της Κυριακής ο Λευτέρης Πετρούνιας, που κατάφερε να προσθέσει στην ήδη πλούσια συλλογή του και το μόνο που του έλειπε: το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο.

Ο έλληνας γυμναστής, αγωνίστηκε δεύτερος και παρουσίασε ένα εκπληκτικό πρόγραμμα στον τελικό των κρίκων στην ενόργανη γυμναστική στους Ολυμπιακούς
Αγώνες του Ρίο, το εκτέλεσε στην εντέλεια και με μία εξωπραγματική προσγείωση στο φινάλε, άφησε άφωνους κοινό και κριτές, που τον βαθμολόγησαν με 16.000, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και πλέον δικαίως μπορεί να αποκαλείται ως ο «άρχοντας των κρίκων».

Μόλις ολοκλήρωσε και ο τελευταίος αθλητής το πρόγραμμά του και πλέον δεν υπήρχε αμφιβολία για το ποιος θα είναι ο χρυσός Ολυμπιονίκης, ο Λευτέρης Πετρούνιας φίλησε το εθνόσημο στο στήθος του και πήρε την ελληνική σημαία για τον γύρο του θριάμβου, γνωρίζοντας την αποθέωση από όλους όσοι βρίσκονταν στην Ολυμπιακή Αρένα του Ρίο.

http://www.cnn.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου