Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

Επεισόδιο στο ΟΑΕΔ με θύμα την Προϊσταμένη.


oaedΑπίστευτο επεισόδιο πριν από λίγες ημέρες στα γραφεία του ΟΑΕΔ, στην Ακτή Δυμαίων, με θύμα την προϊσταμένη του Οργανισμού!
Η Κάτια Κουλούρη δέχθηκε αναίτια επίθεση εν ώρα εργασίας από αψύ πολίτη, ο οποίος όχι μόνο την προπηλάκισε, αλλά και χρησιμοποίησε βία εναντίον της. Χρησιμοποιώντας μάλιστα ως απειλή, το επώνυμό του, που παραπέμπει σε ισχυρό πολιτικό πρόσωπο που κατάγεται από την Αχαία!

Πρόκειται για ένα απίστευτο περιστατικό που αναστάτωσε τα γραφεία του ΟΑΕΔ, την στιγμή μάλιστα που ήταν γεμάτο από κόσμο, ο οποίος είχε προσέλθει για να διεκπεραιώσει υποθέσεις του. Αποτέλεσμα της έντασης, ήταν να κληθεί η Αστυνομία, η οποία και συνέλαβε τον συγκεκριμένο άνθρωπο.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο πολίτης, ένιωσε ότι δεν του παρέχετο η δέουσα εξυπηρέτηση για το ζήτημά του και απευθύνθηκε στην προϊσταμένη. Όπως σημείωναν στον «Κ» αυτόπτες μάρτυρες, η Κάτια Κουλούρη αν και προσφέρθηκε πρόθυμα να εξυπηρετήσει τον πολίτη υποδεικνύοντάς του την διαδικασία, ο τελευταίος δεν φάνηκε να καλύπτεται από τις υποδείξεις, απαιτώντας άμεση προώθηση του ζητήματός του.
Μετά την λεκτική επίθεση που εξαπέλυσε κατά της προισταμένης, κινήθηκε απειλητικά εναντίον της, τραβώντας την με δύναμη από το μπράτσο, όταν εκείνη πέρασε από δίπλα του.
Δημιουργήθηκε απίστευτο σούσουρο στο χώρο, με τον πολίτη μάλιστα να εκσφενδονίζει και απειλές, σημειώνοντας με έμφαση το επώνυμό του, το οποίο είναι ίδιο, με αυτό πασίγνωστου πολιτικού άνδρα της Αχαΐας. Υπονοώντας προφανώς, ότι η ενδεχόμενη συγγενική σχέση μαζί του, θα μπορούσε να προκαλέσει δυσάρεστες συνέπειες για την κα Κουλούρη.
Πάντως, η προισταμένη του ΟΑΕΔ, για την οποία όλοι λένε τα καλύτερα λόγια για τον τρόπο που ασκεί διοίκηση και εξυπηρετεί τον κόσμο, κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραμία της παρά την ταραχή που πέρασε.
Τελικά τη λύση έδωσε η Αστυνομία, η οποία έφθασε γρήγορα στα γραφεία της Ακτής Δυμαίων και προσήγαγε τον αψύ πολίτη για τα περαιτέρω. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου