Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Ημέρα Καριέρας από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

       Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Ιωαννίνων διοργανώνει την εκδήλωση «Ημέρα Καριέρας 2015» στις 26 Μαΐου 2015, ώρα 11:00-17:00 στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων «Κάρολος Παπούλιας». 

       Η Ημέρα Καριέρας 2015 είναι ιδιαίτερα σημαντική εκδήλωση εξωστρέφειας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, που επιδιώκει να φέρει τους φοιτητές και αποφοίτους μας σε επαφή με τις τοπικές και περιφερειακές επιχειρήσεις και τον κόσμο της αγοράς εργασίας. Η Ημέρα Καριέρας 2015 είναι μία σημαντική ευκαιρία για τους φοιτητές μας προκειμένου να πραγματοποιήσουν μίνι-συνεντεύξεις-συζητήσεις με στελέχη επιχειρήσεων, να διεκδικήσουν μια θέση εργασίας ή πρακτικής άσκησης, να ενημερωθούν σχετικά με τις προοπτικές απασχόλησης και απαιτήσεις επαγγελματικών κλάδων και να διευρύνουν το δίκτυο των επαφών τους. 
      Επίσης, στο πλαίσιο της Ημέρας Καριέρας θα πραγματοποιηθεί ένα τρίωρο Εργαστήριο με τίτλο: "U Can Do It", την Παρασκευή, 22 Μαΐου 2015 ώρα 13.00 στο Αμφιθέατρο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης για τους τρόπους προσέγγισης της αγοράς εργασίας από την εταιρεία Randstad, εξειδικευμένη σε θέματα ανθρώπινου δυναμικού. Πληροφορίες, δηλώσεις συμμετοχής και οδηγίες προετοιμασίας στην ιστοσελίδα:

http://dasta.uoi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου